You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Fakat kapıların ne tarafa muhik açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem de yönetmelikle müsait şekilde imalat ve montaj yapan firmalar açısından en dirimsel sorulardan biridir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

özdek 10- Hassaten Yangın merdiveninin her dü yanında da örek, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet yaygınliği 80 cm evet da elan az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş merhametsizna derece layenkati halde olmalıdır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate alınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlamlık Yangın Çıkış Kapısı standartlarından biridir.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Firmaların umumi olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı açarak; bayağıda mevcut Garaj yerine iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page